Søknadsportalen KBT Fagskole

Velkommen til søknadsportalen og takk for at du er interessert i vår utdanning! Du søker ved å fylle ut kontaktskjema på denne siden, legge ved utfylt søknadsskjema og relevant dokumentasjon. Søknadsfrist prioriterte søknader er 15. april. Søknader sendt etter fristen og frem til 1. august settes på venteliste.

Ved spørsmål ring +47 973 41 833

Brukes kun når registrert som aktiv student og ved behov for tett oppfølging, f.eks. når vanskelig å få kontakt med student.
Søker du opptak for første gang hos oss velger du "Førstegangssøker". Hvis du har søkt opptak ved tidligere opptak hos oss velger du "Andregangssøker". Velg "Gjenopptak" hvis du har vært aktiv student hos tidligere og søker opptak på nytt.
Hvis du søker "Gjenopptak" legg ved en kort tekst om hvorfor du ønsker å søke på nytt.
Velg om du søker heltid eller deltidsstudie.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 30 files.
Legg ved utfylt søknadsskjema, attester, vitnemål, kompetansebevis o.l. (tillatt filformat: .png, .gif, .jpg, .pdf)